NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

Sucia

Bàrbara Mestanza – 16 i 17 de febrer
16 febrer17 FEBRER
20 h20 h

Benvingudes, aquesta és la història de tot el que he hagut de viure i lluitar per tornar a conquerir allò que un dia va deixar de ser meu: EL MEU COS.

Quan una víctima d’una agressió sexual explica la seva experiència, la primera reacció que sorgeix per part del món és clara: PER QUÈ NO VAS FER RES?

Sucia és la meva resposta a aquesta pregunta.

Sucia parla de l’agressió sexual posant el focus no sols en la mateixa experiència viscuda per la víctima, sinó en com rebem com a societat aquest tipus de situacions.

El nostre sistema ha convertit el Feminisme en una moda, un concepte a mercè de les necessitats del nostre sistema socioeconòmic. Nosaltres no deixarem que succeeixi el mateix amb les agressions. En un moment en el qual les agressions no han disminuït, ens plantegem tractar aquest tema intentant buscar la manera de traçar un pont que ens ajudi a comprendre la complexitat d’un problema que travessa tothom per igual. Entendrem les agressions no sols com a casos aïllats, sinó com l’estructura base en la qual el nostre sistema es fonamenta.

Comèdia dramàtica / Castellà i català / 110 min.

Activitat post-funció:

El dia 16 de febrer (en acabar la funció) / Col·loqui amb Miriam Blesa, psicoterapeuta i sexòloga

“[…] Sucia me ha parecido una obra excelente y una de las mejores que he visto en mi vida como espectador.” Roberto Martín, Entrefocos

Pocas obras me han impactado tanto, me han removido de tal manera, me han dado vueltas en la cabeza durante tanto tiempo. Estamos ante un montaje valiente, arriesgado, necesario, compremetido, audaz, abrumador.” Fernando Muñoz, Vista teatral.

FITXA ARTíSTICA

Repartiment: Bàrbara Mestanza i Pep Ambròs
Ajudant de direcció: Jaume Viñas
Espai escènic i vestuari: Paola de Diego
Adaptació d’il·luminació: Joan Martí
So, gràfic i vídeo-escènic: JUMI
Audiovisuals: Marc Pujolar
Producció i adaptació tècnica: Àgata Tantinyà i Pau Domingo
Assessores: Lídia Casanovas (Assessorament consciència de gènere), Anna Planadevall (Psicòloga experta en violència masclista i abús), Núria Juanico (Periodista i investigadora sobre casos d’abús en el sector de les arts escèniques), Carla Vall (Advocada penalista) i Victoria Rosell (Jutgessa i Delegada del Ministerio de Igualdad).
Una coproducció de MMZ, Bella Batalla i Teatro de La Abadía.

Total
0
Shares