NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

LA SALA

La Sala Trono neix a finals de 2002 a partir d’una proposta que Nei Torrell, president de l’Associació cultural Anima’t, li fa al Col-lectiu de Teatre Necessari Trono Villegas.
El 7 de febrer de 2003 la Sala Trono inicia la seva programació amb l’obra “Petits suïcidis” i desde llavors no ha parat d’oferir teatre de petit format. Sense adonar-nos-en ja han passat per la Sala Trono unes 64 companyies diferents i la programació augmenta cada any.

La filosofia de la Sala Trono és oferir al públic de Tarragona un tipus de teatre que no arribava a la ciutat. Petit format, intimista, nuu de grans escenografies, un teatre on el públic pugui sentir respirar a l’actor. Comèdia o drama, companyies joves o consagrades, costumbrisme o teatre experimental. Al cap i a la fi TEATRE, teatre a la Sala Trono.

Volem seguir al teu costat en els moments feliços i en els més complicats. Vam acompanyar-te durant el confinament oferint les gravacions de les nostres produccions amb la iniciativa #LaTronoACasa i a través d'entrevistes amb companyies i artistes que han passat per la sala. 

Per poder seguir al teu costat apropant i reactivant la cultura, et necessitem més que mai. És per això que posem a la teva disposició aquest número de compte on podràs aportar el que vulguis per ajudar-nos a seguir endavant, quan finalitzi aquesta crisi.
 
Fes una transferència a l'IBAN: ES28 2100 0272 3002 0011 2299 i en el concepte indica: DONATIU. T'estarem molt agraïts.