NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

PROMOCIONS I DESCOMPTES

DESCOMPTES

AMICS DE LA SALA TRONO
Amb una quota de només 12 € anuals aconsegueix el teu codi de descompte de 4 € en el preu de l’entrada de tots els espectacles de la temporada. Si tens previst veure més de dos espectacles, ja surt a compte! 😉

TREBALLADORS/ES DE REPSOL
Entrades 2×1 per les treballadores i els treballadors de Repsol amb el codi de descompte d’aquesta temporada 2021/22. No tens el teu codi? Posa’t en contacte amb la teva empresa t i sol·licita’l! També pots presentar el teu carnet a la taquilla de la sala a partir una hora abans de la funció o escriure’ns a taquilla@salatrono.com.

CARNET JOVE
Si tens el Carnet Jove pots gaudir d’un 25% de descompte en la teva entrada anticipada amb el codi de descompte d’aquesta temporada 2021/22. No tens el teu codi? Posa’t en contacte amb la entitat i sol·licita’l! També pots presentar el teu carnet a la taquilla de la sala a partir de una hora abans de la funció o escriure’ns a taquilla@salatrono.com.

TREBALLADORS/ES DE LA XARXA SANTA TECLA
La Sala Trono i la Xarxa Santa Tecla unim forces per oferir-vos el millor teatre independent i contemporani amb més d’un 12% de descompte amb el codi de descompte d’aquesta temporada 2021/22. No tens el teu codi? Posa’t en contacte amb la teva empresa i sol·licita’l! També pots presentar el teu carnet de la Xarxa Santa Tecla a la taquilla de la sala a partir de una hora abans de la funció o escriure’ns a taquilla@salatrono.com.

SÒCIES I SOCIS D’ÒMNIUM I TRESC
Unim forces amb Òmnium Cultural i la comunitat TRESC per oferir-vos el millor teatre independent i contemporani amb més d’un 12% de descompte amb el codi de descompte d’aquesta temporada 2021/22. També pots presentar el teu carnet a la taquilla de la sala a partir de una hora abans de la funció o escriure’ns a taquilla@salatrono.com.

CICLE TEATRE KM.0
Cada temporada oferim un cicle especial per donar a conèixer companyies emergents del Camp de Tarragona amb un preu especial d’entrades a només 5 €.


DESCOMPTES EXCLUSIUS A TAQUILLA

MENORS DE 30
El públic menor de trenta anys podrà adquirir les seves entrades per només 7 € a la taquilla de la sala partir una horas abans de la funció.


TARIFA GENERAL

ENTRADA GENERAL
El millor teatre independent i contemporani de Tarragona per només 18 €.


HORARIS TAQUILLA

Obrim una hora abans de la funció. 
Divendres i dissabtes: de 19 h a 22 h.
Diumenges: de 17.30 h a 20.30 h.