NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

PROMOCIONS I DESCOMPTES

AMICS DE LA SALA TRONO
Amb una quota de només 10 € anuals aconsegueix el teu codi de descompte de 4 € en el preu de l’entrada de tots els espectacles de la temporada. Si tens previst veure més de dos espectacles, ja surt a compte! 😉

MENORS DE 30
El públic menor de trenta anys podrà adquirir les seves entrades per només 5 € a la taquilla de la sala partir de dues hores abans de la funció.

TREBALLADORS/ES DE LA XARXA SANTA TECLA
La Sala Trono i la Xarxa Santa Tecla unim forces per oferir-vos el millor teatre independent i contemporani amb més d’un 12% de descompte. Sol·licita el teu codi de descompte i aconsegueix les teves entrades anticipades per només 14 €.

TREBALLADORS/ES DE REPSOL
Entrades 2×1 per les treballadores i els treballadors de Repsol. Presenta el teu carnet a la taquilla de la sala a partir de dues hores abans de la funció o escriu-nos a taquilla@salatrono.com per fer la teva reserva.

SÒCIES I SOCIS D’ÒMNIUM I TRESC
Unim forces amb Òmnium Cultural i la comunitat TRESC per oferir-vos el millor teatre independent i contemporani amb més d’un 12% de descompte. Presenta el teu carnet de soci o sòcia a la taquilla de la sala a partir de dues hores abans de la funció i aconsegueix les teves entrades per només 14 €.

CICLE TEATRE KM.0
Cada temporada oferim un cicle especial per donar a conèixer companyies emergents del Camp de Tarragona amb un preu especial d’entrades a només 5 €.

ENTRADA GENERAL
El millor teatre independent i contemporani de Tarragona per només 16 €.


HORARIS TAQUILLA
Obrim dues hores abans de la funció. 
Divendres i dissabtes: de 18 h a 22 h.
Diumenges: de 16.30 h a 20.30 h.