NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

PROMOCIONS I DESCOMPTES

DESCOMPTES

AMICS DE LA SALA TRONO
Amb una quota de només 15 € anuals aconsegueix el teu codi de descompte de 4 € en el preu de l’entrada de tots els espectacles de la temporada. Si tens previst veure més de dos espectacles, ja surt a compte! 😉

TREBALLADORS/ES DE REPSOL
Entrades 2×1 per les treballadores i els treballadors de Repsol amb el codi de descompte d’aquesta temporada 2021/22. No tens el teu codi? Posa’t en contacte amb la teva empresa i sol·licita’l! També pots presentar el teu carnet a la taquilla de la sala a partir una hora abans de la funció o escriure’ns a taquilla@salatrono.com.

CARNET JOVE
Si tens el Carnet Jove pots aconseguir la teva entrada anticipada a 16€ amb el codi de descompte d’aquesta temporada 2021/22. No tens el teu codi? Posa’t en contacte amb la entitat i sol·licita’l! També pots presentar el teu carnet a la taquilla de la sala a partir d’una hora abans de la funció o escriure’ns a taquilla@salatrono.com.

TREBALLADORS/ES DE LA XARXA SANTA TECLA
La Sala Trono i la Xarxa Santa Tecla unim forces per oferir-vos el millor teatre independent i contemporani. Aquesta temporada pots aconseguir la teva entrada anticipada a 16€. No tens el teu codi? Posa’t en contacte amb la teva empresa i sol·licita’l! També pots presentar el teu carnet de la Xarxa Santa Tecla a la taquilla de la sala a partir d’una hora abans de la funció o escriure’ns a taquilla@salatrono.com.

SÒCIES I SOCIS D’ÒMNIUM I TRESC
Unim forces amb Òmnium Cultural i la comunitat TRESC per oferir-vos el millor teatre independent i contemporani. Aquesta temporada pots aconseguir la teva entrada anticipada a 16€. També pots presentar el teu carnet a la taquilla de la sala a partir d’una hora abans de la funció o escriure’ns a taquilla@salatrono.com.


DESCOMPTES EXCLUSIUS A TAQUILLA

MENORS DE 30
El públic menor de trenta anys podrà adquirir les seves entrades per només 10 € a la taquilla de la sala partir una horas abans de la funció.

ELS AMICS DELS AMICS SON ELS NOSTRES AMICS
Fem 20 anys i us volem fer un regal! Durant tota la temporada, els Amics de la Trono podeu convidar a qui vosaltres vulgueu. Com ho podeu fer? Veniu a taquilla amb algú que no hagi vingut a la Trono i tindrà una entrada a preu d’Amic, 14€. Promoció no aplicable als següents espectacles: Una casa en la montaña, Cosas que se olvidan fácilmente i Tornaria a viure com si fos un llangardaix.


TARIFA GENERAL

ENTRADA GENERAL
El millor teatre independent i contemporani de Tarragona per només 18 €.


HORARIS TAQUILLA

Obrim una hora abans de la funció.