NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

Austràlia

Flyhard Produccions – 8 de març
8 març
20 h

L’Elena ha rebut una trucada des d’Austràlia on la seva germana Laia li pregunta si li donaria un òvul per poder tenir un fill amb el seu marit, l’Andy. Ella no ha trigat ni dos segons a contestar que sí, i ara, està a punt de creuar mig planeta per sotmetre’s al procés d’hormonació i donació. La seva germana gran, la Mercè, s’ha entestat a acompanyar-la tant sí com no. Serà la primera vegada en molt de temps que estan les tres germanes juntes. L’Elena té molt clar que faria qualsevol cosa per la seva germana. Al cap i a la fi, són família.

Comèdia dramàtica / Català i anglès / 75 min.

Activitat pre-funció:

7 de març a les 19h / Xerrada sobre noves maternitats i la (re)definició de la familia a la Cervesaria Artesana Twins.

“Austràlia és una al·legoria per parlar-nos de la Família. Quina? Totes i cap. Perquè més enllà del retrobament de les tres germanes, l’argument és l’anàlisi i el debat sobre el seu concepte, els vincles (de sang o no) que ens uneixen a les persones, els dubtes existencials, la maternitat, la soledat, el sentit de la vida, el nostre lloc al món…” Orion Osan, Núvol.

“Con el ritmo de una road movie y la ligereza de una película de domingo por la tarde, Austràlia combina armónicamente la comedia con los pequeños dramas que esconde toda família.” Oriol Puig-Taué, Babelia, El País.

FITXA ARTíSTICA

AUTORIA I DIRECCIÓ: Israel Solà
INTERPRETACIÓ: Ester Cort, Meritxell Huertas, Brian Lehane i Carme Poll
AJUDANTIA DE DIRECCIÓ: Adrià Masbernat
DISSENY ESCENOGRAFIA I VESTUARI: Clàudia Vilà
AJUDANTIA D’ESCENOGRAFIA I VESTUARI: Lydia Cornillet
CONSTRUCCIÓ D’ESCENOGRAFIA: Fernando Portillo
DISSENY D’IL·LUMINACIÓ: Xavi Gardés
COMPOSICIÓ MUSICAL: Guillem Rodríguez
Una producció de Sala Flyhard

Total
0
Shares