NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

Acorar

Produccions de ferro – 2 i 3 de febrer
2 febrer3 febrer
20 h20 h

Acorar és una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles, sobre què és allò que ens defineix, què és allò que fa que –encara– existeixi la nostra comunitat. El text pren per excusa narrativa la descripció d’una jornada de matances a Mallorca. I d’aquí el títol de l’espectacle. La d’acorar era una feina reservada al més expert, perquè no és gens senzilla de fer, i avui en dia ben pocs en saben. A partir d’un minúscul fet casolà, oferim una visió universal que provoca una reflexió en l’espectador sobre el seu món més íntim. Arribarem a la secreta intimitat de cada un perquè allò que oferim és universal. 

Comèdia dramàtica / Català / 50 min.

Activitat pre-funció:

El dia 1 de febrer a les 19h / Xerrada sobre la gentrificació i el turisme que esborra identitats amb “Stop Creuers” i “Aturem el Hard Rock” a la llibreria La Capona.

“Un espectacular monòleg bastit al voltant de la mallorquinitat que us farà riure i pensar fins a la commoció (…) Gomila el va escriure i interpreta en estat de gràcia…” Màrius Serra, El Punt-Avui.

“Acorar és un text que supera la realitat illenca perquè els paranys de la societat globalitzada són arreu del món i la ignorància d’allò que ens envolta és cada vegada més gran (…). Gomila i Duran han fet seu el discurs i la posada en escena, austera però precisa, així com la interpretació, són immillorables.” Santi Fondevila, Time Out.

FITXA ARTíSTICA

Text i interpretació: Toni Gomila
Direcció: Rafel Duran
Ajudant de direcció: Antònia Jaume
Espai escènic i vestuari: Rafel Lladó
Il·luminació i so: Rafel Febrer
Vídeo: Jaume Miralles
Pintura tèxtil: Pere Terrassa
Màscara: Margalida Munar
Veus en off: Antònia Jaume i Miquel Torrens

Total
0
Shares