NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

ESTRENA’T AL TERRITORI

II Convocatòria suport a producció i gira al territori per a companyies emergents

La companyia Urmah guanya la convocatòria “Estrena’t al territori”

Les sales teatrals organitzadores de la segona convocatòria Estrena’t al territori; Sala La Planeta, Sala La Mercantil, Teatre de l’Aurora, Teatre Nu, Festival RBLS i Sala Trono, han resolt aquests últims dies a favor de la companyia teatral emergent Urmah.

Urmah està formada per quatre joves estudiants de l’últim curs de l’Institut del Teatre de Barcelona i presenten el projecte de titelles per a adults, Els Cecs. Una adaptació lliure de l’obra clàssica del teatre simbolista Els Cecs de Maeterlinck on tracten des d’un punt de vista moral i autocrític la ceguesa interior i l’aïllament. Segons els artistes, dues de les grans tragèdies del segle XXI.

Al setembre, la companyia podrà gaudir d’una residència artística amb Teatre Nu i durant l’octubre, de diferents funcions a les sales organitzadores. Per acabar, al novembre estan programades dins del Festival RBLS a Barcelona. Durant tot aquest procés comptaran amb el suport i assessorament de les sales en diferents àmbits: artístic, tècnic, empresarial, comunicació i distribució i gestió de públics.

BANNER WEB ESTRENA'T 2024_GUANYADORES
Total
0
Shares