NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

Here comes your man

Tarambana Espectáculos (Madrid)
19 MARÇ20 MARÇ21 MARÇ
20:00h20:00h18:30h

Els antics alumnes d’una escola religiosa s’han reunit el cap de setmana en un petit hotel als afores de la ciutat per retre homenatge i celebrar la jubilació de qui va ser el seu tutor. Les obres a l’edifici han fet que Morales i Torres els toqui compartir habitació. No van ser massa amics a classe i ara sembla que tampoc tinguin gaire en comú. Mentre es preparen per a la festa faran memòria del passat, de com Torres treia bones notes i somiava en ser un gran futbolista i de com Morales, víctima de les burles pel fet de ser sensible i femení, tenia com a únic objectiu sobreviure. En les converses apareix un altre company de classe: en González, que va ser i continua sent el millor amic de Torres i l’inductor de l’assetjament escolar que va fer la vida impossible a Morales fins al punt de deixar-lo marcat per sempre.

Català / 85 min / Teatre

“Unes interpretacions absolutament magnífiques. Un text carregat de sinceritat i una direcció esplèndida.” VOLTAR I VOLTAR

PREMIS

VI Premi Talent Cambra 2020 en arts escèniques, instituïts per la Welcome Talent Society i la Cambra de Comerç de Barcelona.

FITXA ARTíSTICA

Autoria: Jordi Cadellans
Direcció: Jordi Cadellans i Raül Tortosa
Interpretació: Sergi Cervera Marc Ribera
Assessorament literari: Muriel Villanueva
Disseny d’escenografia/Il·luminació: Ricard Martí/Sergi Cervera
Vestuari: Tarambana Espectáculos
Il·luminació i espai sonor: Betho Carvajal Sara Esquivel
Composició musical: Momo Cortés

Total
0
Shares