NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

El corralet

La Im.perfecta – 9 de març
9 març
12, 18 i 20 h

Tens una rentadora per estendre i treus el cap per la finestra que dona al celobert; miris on miris veus una dona, a casa, immersa en la seva vida, en el seu propi món. 

Treiem a la llum l’imaginari de quatre dones qualsevol, quatre dones com tu, com jo, com tantes altres… D’avui o de fa cinquanta anys. Para atenció i observa, igual que quan la teva mirada es cola a casa aliena mentre poses la pinça al mitjó, sense judicis… Només mira i comparteix aquest instant amb elles…

Dansa / Català / 50 min.

Nota: Espectacle amb entrades no numerades

Workshop per a dones im.perfectes

La Im.perfecta proposa un workshop de moviment per les dones tarragonines que vulguin compartir el Dia Internacional de la Dona d’una manera diferent.
Un espai segur on gaudir del nostre propi cos en moviment, on la dansa contemporània, el joc i el llenguatge corporal ens serviran per compartir una estona de cures cap a una mateixa i cap a les altres. Dirigit a dones sense límit d’edat, nivell o experiència prèvia.

Workshop / Català / 90min.

Preu: 12€
Inscripció: https://forms.gle/tqJuPxs67et8r25n6

FITXA ARTíSTICA

*CONCEPTE, DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ*

La mami que te parió: Raquel Méndez
REQUETEMUÀ: Júlia Miralles
Mujer ideal: Raquel Rodríguez
Willkommen: Paula Sánchez

Agraïments: Nadine Gerspacher, Nico Ricchini, Òscar Balanyà, Maëlle Omnès, Matilde Casini, Montse Rubiales, Natàlia Vinyes, FREEZONE • Home for Creation, Movement & Performance i al grup de mares que han manifestat les seves experiències sense embuts.

Total
0
Shares