NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

Xavi Castillo News!

Pot de Plom Teatre (València)
18 DESEMBRE19 DESEMBRE20 DESEMBRE
20:00h20:00h18:30h

Xavi Castillo News! és un espectacle d’humor, sàtira i actualitat. És una evolució del ​Xavi Castillo Veriueu-ho! però aquesta vegada no sabràs el que vas a vore, ja que és totalment d’actualitat i per tant, ni Xavi sap el que va a fer i… Això és de veres!. Aquest monòleg és la resposta de la companyia, la forma d’indignar-se davant el moment polític i social que vivim: fer una sàtira directa, sense pèls a la llengua i intentar que el públic riga amb tot aquest caos.

Valencià / 110 min / Comèdia

FITXA ARTíSTICA

Direcció: ​Xavi Castillo
Escenografia i Vestuari:​ Pot de Plom
Disseny i Imatge Gràfica:​ Adela Palomares
Foto Cartell: ​García Poveda Llums: Gabriel Calleja
Tècnics en Gira:​ Gabriel Calleja i Juan Ruiz
Coordinació de Gira:​ Victòria Garrigues
Producció:​ Pot de Plom Teatre

Total
0
Shares

Volem seguir al teu costat en els moments feliços i en els més complicats. Vam acompanyar-te durant el confinament oferint les gravacions de les nostres produccions amb la iniciativa #LaTronoACasa i a través d'entrevistes amb companyies i artistes que han passat per la sala. 

Per poder seguir al teu costat apropant i reactivant la cultura, et necessitem més que mai. És per això que posem a la teva disposició aquest número de compte on podràs aportar el que vulguis per ajudar-nos a seguir endavant, quan finalitzi aquesta crisi.
 
Fes una transferència a l'IBAN: ES28 2100 0272 3002 0011 2299 i en el concepte indica: DONATIU. T'estarem molt agraïts.