NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

Que se la mengin els coloms (i la portin a casa)

Un Story Walker de Glòria Granell Barberà

En plena pandèmia de la Covid-19, l’Abel rep una trucada inesperada. És al peu d’unes escales, a la ciutat de Tarragona, sota un fanal amb dues boles rodones que semblen llunes plenes. No és que un fanal sigui indigne de la mort, res ni ningú és indigne de la mort. Tampoc de la vida. Però quan arribi al capdamunt veurà el mar des d’una perspectiva inigualable.

Que se la mengin els coloms (i la portin a casa) és la història dels qui lluiten per dignificar la vida i humanitzar la mort. Una experiència immersiva que escorcolla els abismes de la ciutat, la marca invisible dels qui salten. Un ritual per acomiadar-nos de tot el que hem perdut i honrar el silenci del món. El silenci dels que no podran dir mai més res, dels qui moren sols, dels qui tornen a casa.

Disponible en català, castellà i anglès. 30 minuts.

Aquest Story Walker és una peça audiovisual que té per escenari els carrers de Tarragona i on el públic esdevé el protagonista de la història.

Per gaudir d’aquesta experiència cultural innovadora només has de trucar al número de telèfon que trobaràs detallat a continuació. És necessari indicar en la teva compra el número de telèfon del dispositiu amb el que vols escoltar la peça. El procés de donar d’alta el teu número de telèfon pot tardar fins 24 hores després de la compra i és vigent fins cinc dies després d’activar-lo. Abans de fer la trucada tingues en compte que: Has d’estar situat/da a l’alçada del núm. 43 del Carrer Baixada del Toro de Tarragona. Has de portar amb tu una caixa metàl·lica amb trossets de pa. És recomanable connectar uns auriculars el teu dispositiu mòbil. La durada de la peça és de 30 min i un cop iniciada no es pot aturar ni tornar a començar.

Quan ja ho tinguis tot a punt, truca a aquest número de telèfon: 935 956 888. Per qualsevol dubte podeu contactar-nos a taquilla@salatrono.com.

Total
0
Shares

Volem seguir al teu costat en els moments feliços i en els més complicats. Vam acompanyar-te durant el confinament oferint les gravacions de les nostres produccions amb la iniciativa #LaTronoACasa i a través d'entrevistes amb companyies i artistes que han passat per la sala. 

Per poder seguir al teu costat apropant i reactivant la cultura, et necessitem més que mai. És per això que posem a la teva disposició aquest número de compte on podràs aportar el que vulguis per ajudar-nos a seguir endavant, quan finalitzi aquesta crisi.
 
Fes una transferència a l'IBAN: ES28 2100 0272 3002 0011 2299 i en el concepte indica: DONATIU. T'estarem molt agraïts.