NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

La Ruta de la Palta

Projecte Ingenu (Barcelona/Tarragona)
04 DESEMBRE05 DESEMBRE06 DESEMBRE
20:00h20:00h18:30h

La Ruta de la Palta és un viatge que va des d’un restaurant vegà ple de turistes a la Rambla de Barcelona fins a indrets desertitzats per culpa del conreu extensiu de l’alvocat xilè; des de la privatització de l’aigua per part de Pinochet fins als efectes del canvi climàtic al pantà de Siurana; des de les cançons de Víctor Jara fins a les d’Ovidi Montllor, o de Violeta Parra a Maria del Mar Bonet, de Joan Brossa a Nicanor Parra; des de l’assassinat de Salvador Allende al de Salvador Puig Antich; des de la plaça d’Urquinaona a la plaza Italia; des de preguntar-nos com de compartida és la nostra història… fins a celebrar-ho.

Castellà i castellà / 95 min / Autoficció

FITXA ARTíSTICA

Autoria: Una creació de Projecte Ingenu
Direcció: Marc Chornet Artells
Interpretació: Georgina Avilés, Cristian Chaparro, Toni Guillemat, Neus Pàmies, Martí Salvat, Xavier Torra i Gerard Marsal.
Escenografia: Marc Chornet Artells
Vestuari: Projecte Ingenu
Música i Espai Sonor: Gerard Marsal
Disseny de so: Xavier Calvet i Gerard Marsal
Il·luminació: Marc Chornet i Pol Queralt
Responsable tècnic: Xavier Calvet
Fotografia: David Ruano
Producció: Nau Ivanow, amb el suport del Grec 2020 Festival de Barcelona i la col·laboració d’Espacio Checoeslovaquia.

Total
0
Shares

Volem seguir al teu costat en els moments feliços i en els més complicats. Vam acompanyar-te durant el confinament oferint les gravacions de les nostres produccions amb la iniciativa #LaTronoACasa i a través d'entrevistes amb companyies i artistes que han passat per la sala. 

Per poder seguir al teu costat apropant i reactivant la cultura, et necessitem més que mai. És per això que posem a la teva disposició aquest número de compte on podràs aportar el que vulguis per ajudar-nos a seguir endavant, quan finalitzi aquesta crisi.
 
Fes una transferència a l'IBAN: ES28 2100 0272 3002 0011 2299 i en el concepte indica: DONATIU. T'estarem molt agraïts.