NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

Hamlet machine

Carlos Andres Pereira Fuentes (Tarragona)
27 NOVEMBRE28 NOVEMBRE
20:30h18:30h

¿Es pot deixar de ser homes i dones del nostre temps? Podem alliberar-nos del que altres han fet per preservar la civilitat del nostre estómac i del nostre món interior? En algun lloc estan esquarterant cossos perquè jo pugui seure sobre aquesta merda. En algun lloc estan esquarterant cossos perquè pugui estar per fi sol amb la meva sang. Els meus pensaments són. El meu cervell és una cicatriu. Vull ser una màquina. Una proposta on la paraula i el treball corporal en forma de dansa ens apropa a la violència, a la guerra, a la sexualitat, a les contradiccions humanes i a la destrucció.

Castellà / 60 min / Teatre

FITXA ARTíSTICA

Adaptació de l’obra de Heiner Muller
Dramatúrgia i direcció: Carlos Pereira i Joan Pascual
Interpretació: Carlos Andrés Pereira Fuentes
Il·luminació: Aleix Arbonés Castellví
Assistència tècnica:Àlex Manriquez i Lluís Guzmán
Amb el suport de l’Aula de Teatre de la Universitat Rovira i Virgili.

Total
0
Shares

Volem seguir al teu costat en els moments feliços i en els més complicats. Vam acompanyar-te durant el confinament oferint les gravacions de les nostres produccions amb la iniciativa #LaTronoACasa i a través d'entrevistes amb companyies i artistes que han passat per la sala. 

Per poder seguir al teu costat apropant i reactivant la cultura, et necessitem més que mai. És per això que posem a la teva disposició aquest número de compte on podràs aportar el que vulguis per ajudar-nos a seguir endavant, quan finalitzi aquesta crisi.
 
Fes una transferència a l'IBAN: ES28 2100 0272 3002 0011 2299 i en el concepte indica: DONATIU. T'estarem molt agraïts.