NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

Flors Carnívores

Cia. Flors Carnívores (Barcelona)
08 GENER09 GENER10 GENER
20:00h20:00h18:30h

Divendres nit. En un soterrani, aïllat del món. Per unes hores, aïllades dels de dalt. Tres adolescents jugaran. Jugaran a ser allò que no són, el que voldrien ser, el que podrien ser… Jugaran a imaginar un gest, un instant, una acció única… mai no esdevinguda. Jugaran a no ser mai grans, a no ser mai els de dalt. O sí. Jugaran a imaginar el futur, o a imaginar com evitar-lo.

“Uns personatges que són ingenus com joves, però agres com vells, es tornen estimables o abominables per igual a través del treball minimalista, precís i delicat de tres actrius que no descontrolen ni el més minúscul gest en aquest flirteig entre realitat i evocació que són les Flors Carnívores.” – Teatre Barcelona

Català / 90 min / Tragicomèdia

FITXA ARTíSTICA

Autoria: Anna Maria Ricart.
Direcció: Marc Chornet Artells.
Intèrprets: Mariona Blanco, Cristina López i Ivet Zamora.
Escenografia: Albert Julve i Marc Chornet.
Música: Neus Pàmies.
Il·luminació: Albert Julve.

Total
0
Shares

Volem seguir al teu costat en els moments feliços i en els més complicats. Vam acompanyar-te durant el confinament oferint les gravacions de les nostres produccions amb la iniciativa #LaTronoACasa i a través d'entrevistes amb companyies i artistes que han passat per la sala. 

Per poder seguir al teu costat apropant i reactivant la cultura, et necessitem més que mai. És per això que posem a la teva disposició aquest número de compte on podràs aportar el que vulguis per ajudar-nos a seguir endavant, quan finalitzi aquesta crisi.
 
Fes una transferència a l'IBAN: ES28 2100 0272 3002 0011 2299 i en el concepte indica: DONATIU. T'estarem molt agraïts.