NEWSLETTER
vols estar al dia del que passa a la Trono?

Anatomia de la por

Cia. 9Espai Escènic (Illes Balears)
15 GENER16 GENER17 GENER
20:00h20:00h18:30h

Anatomia de la por és un espectacle de creació col·lectiva que parteix de la lectura i l’anàlisi del llibre del filòsof José Antonio Marina, de títol homònim: Anatomía del miedo. És un treball que intenta expressar tot allò que pertorba i commou el més íntim de l’ésser humà. Una recerca de l’essència de les coses, presentant la realitat des del nostre punt de vista interior, donant cos i veu als sentiments, transformant els nostres cossos humans en l’expressió física subjectiva de les emocions. L’espectacle cerca una absoluta transversalitat entre dansa, teatre i música, endinsant-se, amb voluntat creativa i artística, dins el món de la filosofia i la psicologia.

Català / 50 min / Dansa

FITXA ARTíSTICA

Autoria: 9Espai Escènic.
Direcció: Joan Fullana i Mireia Sans Aleu.
Coreografia: Mireia Sans Aleu.
Dramatúrgia: Joan Fullana.
Intèrprets: Mar Fiol, Pedro Mas, Gypsy Nel·lo, Mon Joan Tiquat i Mireia Sans Aleu.
Composició musical: Mon Joan Tiquat.
Música en directe: Mon Joan Tiquat, Mar Fiol i Gypsy Nel·lo.
Il·luminació: Joan Fullana.

Total
0
Shares

Volem seguir al teu costat en els moments feliços i en els més complicats. Vam acompanyar-te durant el confinament oferint les gravacions de les nostres produccions amb la iniciativa #LaTronoACasa i a través d'entrevistes amb companyies i artistes que han passat per la sala. 

Per poder seguir al teu costat apropant i reactivant la cultura, et necessitem més que mai. És per això que posem a la teva disposició aquest número de compte on podràs aportar el que vulguis per ajudar-nos a seguir endavant, quan finalitzi aquesta crisi.
 
Fes una transferència a l'IBAN: ES28 2100 0272 3002 0011 2299 i en el concepte indica: DONATIU. T'estarem molt agraïts.